Reviews from The Night Groceries IJmuiden

Recent reviews

5.0
Hakim
3 February 2024

De beste avondwinkel van Noord-Holland. Ze houden altijd contact met je en snelle bezorging. Toppers

Y de Vries
8 January 2024

De super snelle levering was een zegen toen ik iets dringend nodig had! Deze nachtwinkel heeft echt zoveel keuzes - dat ik alles kon vinden wat ik nodig had. En natuurlijk, het feit dat ze Lavish aanbieden, een van de trendy drankjes van dit moment, maakte mijn ervaring helemaal af!

Mel
21 December 2023

Top

De winter
9 December 2023

Alles toppie.

.
9 December 2023

Altijd snel

.
8 December 2023

Altijd snel

Hans
7 December 2023

Snelle bezorging en veel keuzes

.
1 December 2023

Altijd snel.

.
22 November 2023

Snel bezorgd, leuke bezorger

Mike
27 October 2023
Gregor
21 October 2023
👌
11 September 2023
Dave
11 August 2023

Super snel en goeie bezorger hij mag blijven

Daniel
5 August 2023

Top service zoals altijd

Stanley
2 July 2023

Altijd. Topp !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De winter
1 July 2023

Super snel, en vriendelijk.

Kirsten
26 June 2023

Met regelmaat checken we de site voor een late night snack, maar veel dingen die uitverkocht zijn blijven ook uitverkocht en die lijst met spullen die er niet zijn, wordt steeds langer, waardoor we dan besluiten toch niet te bestellen. Heel jammer, want ik weet zeker dat wanneer de voorraden beter zijn, je het ook veel drukker zal hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merai
25 June 2023

Iedere keer weer vriendelijke service gehad. Ook al is het een avond winkel, het voelt meer als een lokaal winkeltje met hoe vriendelijk ze klanten behandelen.

Stanley
14 June 2023
Soenarto
23 May 2023

Altijd top.. Als er een product voor je neus wordt uitverkocht, krijg je een belletje of je wat anders wilt.. Service toch?

Joppe
20 May 2023

Lekker vlot en top qua klantvriendelijkheid! Ook een kratje bier wordt koud afgeleverd, dus niks te klagen gehad.

Mellanie
1 May 2023
Nick
28 April 2023

Weer top geregeld ging heel ff mis maar gelijk top opgelost en geregeld

Naims
11 April 2023
Unij
2 April 2023

Snelle levering. Een sixpack cola besteld, 4 flessen ontvangen. Verder alles prima.

De winter
25 March 2023

Top! en snel geleverd!

Gregor
12 March 2023
Soraya
11 March 2023

Opgebeld worden als een artikel is uitverkocht.. of je dan misschien iets anders wilt... Chapeau guys, petje af. Mooi om te zien dat jullie serieus met feedback om gaan en de service verbeteren! Afz een blij ei (Heb ik nu weer naast de poptart pot gepist? 😭😭😭😭- grapje met een kleine kern van waarheid🙈)

Smit
4 March 2023
Jeremy
2 March 2023

Top zaak, altijd snel, vriendelijk en goede prijzen~!

V leeuwen
25 February 2023

Altijd optijd bezorgd

Soraya
8 February 2023

Aanrader! Kwaliteit kwantiteit verhouding is in mijn ogen perfect. Tegenwoordig bestel ik liever hier dan bij thuisbezorgd. Meerdere hapjes, plus een borrel, plus een toetje voor de prijs van 1 maaltijd.. en mocht je roken heb je gelijk ook je tabak.. Ik mis alleen fruit. Ik heb ook vaak zin in een appel, sinaasappel, banaan of peer. Hoeft niet overdreven luxe te zijn. Ik koop liever bij jullie,... jullie komen het dezelfde avond nog brengen!!! Oh misschien magnetron hamburgers/chickenburgers/hotdogs/pannekoeken/poffertjes/pancakes? Ik gooi maar wat in de groep hoor, misschien is het wel helenaal niet rendabel of handig. Ik weet alleen wel, dat als ik uit de kroeg rol, ik nooit zin heb in die oven voorverwarmen of me frituurpan. Dan is magnetron-ping wel echt ideaal(zoals de tosti's en panini's) Nou ja, zover mijn opmerkingen, ideeën (ipv verbeterpunten) en complimenten! groetjes van een blij ei Tot morgen haha P.s En die gevonden POPTARTS eey!! 😉 Those

Soraya Soenarto
7 February 2023

Ik bestel al sinds september vorig jaar en heb nooit de tijd genomen om even een recensie te schrijven (ik moest me schamen). Door ontzettende drukte en onderbezetting vergaten ze sigaretten. Toch, ook al was het de keer, werd ik keurig te woord gestaan en werden de sigaretten nagevolgd. Als ik het zelf was geweest had ik toch een wenkbrauw opgetrokken na de 3e x. Dat zegt dus iets over mij!! (Ik zou me me echt moeten schamen) Anyway geen kritiek. Alleen goede feedback!! Volgens mij hadden ze me een wafel extra gegeven zelfs!!

Jordi
30 January 2023
De winter
20 January 2023

Super snel. Fijn dat ze er zijn in de nacht!

S
21 December 2022

Snel en goede service

Jeroen
14 December 2022

Snel geleverd

Gregor
20 November 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
10 November 2022
Gregor
5 November 2022
Hakim
1 November 2022

De beste avond bezorging!

Hakim
29 October 2022

Beste avondwinkel!! Snelle bezorging!

28 October 2022
Walied
28 October 2022

De beste!!!

Anoniem
24 October 2022

Beste avond winkel die je kan vinden. Snel en optijd en vaak eerder dan verwacht een dikke pluspunt.

Anoniem
12 October 2022

Altijd snel en optijd.

Hakim
12 October 2022

Beste en snelle avond bezorgingen. Bedankt!!

Randy
18 September 2022
Z
13 September 2022

snel en optijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
7 September 2022
Jane G
21 August 2022

Goede en snelle service 👍✅

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
12 August 2022
Rayan
9 August 2022
Marco van R.
6 July 2022

Prima bedrijf. Die ga ik zeker vaker inschakelen!

Dave Burger
23 June 2022
Fukri
21 June 2022

Supersnelle bezorging en bestelling altijd compleet met soms nog een extraatje. TOP!

Dave Burger
18 June 2022
Casper
17 June 2022

Altijd enorm snel, bestelling klopt altijd! En nog beter, het bier is ijskoud! Beste bezorgservice in de omgeving. 100% aanrader!

.
13 June 2022

Altijd snel en optijd

Mezelf
4 June 2022

Lekker en Snel

Casper
1 June 2022

Heel snel en drank wordt koud geleverd. Helemaal top!

Anoniem
20 May 2022

Altijd snel en optijd

Gregor
16 May 2022

Top

Anoniem.
6 May 2022

Altijd optijd en snel

Oscar
5 May 2022

Bestelling op tijd bezorgd, vriendelijk geholpen en bestelling was compleet

Gregor
20 April 2022
...
4 April 2022

We werden netjes gebeld dat de bier uitverkocht was & of we een andere wouden. Vervolgens kregen we er 4 blikjes bij als excuses! Dit noemen we top service.

Snel bezorgd
21 March 2022
Pim
20 March 2022

Top service

nick
4 March 2022

super handig! snelle bezorging, top!

Gregor
1 March 2022
Bram
20 February 2022

De beste die er zijn!

R.e
14 February 2022
Dave
11 February 2022

Lekker bezig vriend

Gregor
11 February 2022
S
25 January 2022
Anoniem
21 January 2022
Greg
10 January 2022

Super snel en altijd betrouwbar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isabella
6 January 2022

Snel, goede producten en goede prijzen!

Marco
3 January 2022
B
27 December 2021

Top

Ielaf
24 December 2021

Snelle levering en overzichtelijke website, complimenten!

S
23 December 2021
T
19 December 2021

Snel service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G
18 December 2021
G
17 December 2021
Tiffany
17 December 2021
nina
13 December 2021

zo zo snel afgeleverd. wel de verkeerde redbull maar die was ook lekker:)))

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vera Wortel
6 December 2021
Tiffany
5 December 2021
Jacob
5 December 2021

Snelle bezorging en een mooie prijs.

Gregor
22 November 2021

Super service 👍

Gregor
5 November 2021

Top!

Altijd beste
1 November 2021

TOP👍

Daniel
24 October 2021
Gregor
19 October 2021

Super

Gregor
16 October 2021

Top!!!

Gregor
8 October 2021

👍

Gregor
30 September 2021

Top service👍

TB
24 September 2021

Snelle service en kwaliteit top!